• Novo
Moringa ekstrakt 20% 500mg, 100 kapsula

Moringa ekstrakt 20% 500mg, 100 kapsula

Aliness
ALI53
10,46 €

Moringa pomaže u održavanju normalne razine glukoze (pozitivno utječe na metabolizam glukoze).

 

Moringa ekstrakt 20% 500mg

Moringa je prirodni vitaminsko-mineralni pripravak, a njen blagotvoran učinak na funkcioniranje našeg organizma je teško precijeniti. Pozitivno djeluje, među ostalim, na krvožilni sustav i pravilnu razinu kolesterola. Zbog visokog sadržaja vitamina te antibakterijskih i protuupalnih svojstava, moringa povoljno djeluje na rad imunološkog sustava. Osim toga, pokazalo se da ima povoljan učinak na održavanje odgovarajuće razine glukoze u krvi, što u kombinaciji s visokim udjelom lako probavljivih proteina i dijetalnih vlakana čini moringu idealnim elementom prehrane za osobe koje žele održati vitku figura i dobra forma.

MedicLine

MedicaLine poljskom proizvođaču linije proizvoda Aliness. Proizvodi se sastoje od prirodnih kombinacija koje se odlikuju utjecajem i najvećim rasponom funkcionalnih svojstava, zahvaljujući čemu su bolji za tijelo i imaju zdravstvenu narav. Njihova proizvodnja je odobrena prema principu "clean label", što jamči nepotrebne dodatke. Vitamine marke Aliness mogu koristiti alergičari, osobe s intolerancijom na laktozu, kao i osobe koje ne konzumiraju gluten.

Dodatak prehrani

Sastojci: ekstrakt Moringa oleifera standardiziran na 20% glikozida, ovojnica kapsule: hidroksipropil metilceluloza.


Sadržaj 1 tablete:


500 mg - ekstrakt moringe oleifere 20% (Moringa oleifera)

100 mg - uključujući glikozide

Preporučeni dnevni unos : 1-2 kapsule dnevno prije obroka s vodom.

Sadržaj pakiranja : 100 kapsula

Skladištenje: Zaštititi od štetnih utjecaja u vodi, na suhom mjestu izvan dohvata male djece.


Oprez: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu tijekom dana. Ovaj proizvod ne smiju koristiti trudnice i dojilje. Ovaj proizvod se ne može koristiti kao zamjena za raznovrsnu prehranu.

Product added to wishlist
Product added to compare.