Vitamin K2 MK-7 (30 porcija)

Vitamin K2 MK-7 (30 porcija)

FM04
6,74 €
rating Pročitaj recenziju
Prosječna ocjena: 10/10 Broj pregleda: 1

Dodatak prehrani F-VIT F K2 MK-7 sadrži prirodno izvedeni vitamin K2 MK-7 i inulin (korijen cikorije) u obliku praha.

 

Vitamin K2 MK-7 (30 porcija)

 

 

Dodatak prehrani F-VIT F K2 MK-7 sadrži prirodno izvedeni vitamin K2 MK-7 i inulin (korijen cikorije) u obliku praha. Vitamin K pomaže u održavanju zdravih kostiju. Olakšava transport kalcija iz krvnih žila u koštano tkivo i pomaže u sprečavanju kalcifikacije krvnih žila. Inulin olakšava apsorpciju kalcija. Za proizvodnju vitamina K2 MK-7 korišteni su samo biljni sastojci (geranija) bez dodatka soje. Postupak proizvodnje je patentiran i dobio je odobrenje EFSA-e. Dodatak prehrani F-VIT K2 MK-7 ne sadrži punila, konzervanse, boje ili zaslađivače.

 

 

OBLICI Sp. z oo

 

Tvrtka FORMEDS Sp. z oo specijalizirala se za proizvodnju dodataka prehrani u čistom obliku praha bez dodanih konzervansa, boja i zaslađivača. Nudi prirodne, učinkovite i sigurne proizvode. Čitav proizvodni postupak u skladu je s HACCP sustavom. Sirovine koje se koriste za proizvodnju njegovih proizvoda potječu od renomiranih europskih dobavljača.

 

Sastojci: inulin (korijen cikorije), vitamin K2 (menakinon MK-7).

 

2 g dnevne doze sadrži (referentni dnevni unos%):

Vitamin K2 MK-7 - 100 mg (133%),

Inulin - 2 000 mg.

 

Neto težina: 60 g. Doze u posudi: 30.

 

Upotreba: Dodajte 1 obrok (1 mjericu) u šalicu s 200 ml vode ili drugog napitka i promiješajte. Konzumirajte 1 put dnevno tijekom obroka.

 

Skladištenje: Čuvati na sobnoj temperaturi na suhom mjestu, nedostupnom maloj djeci.

 

Oprez: Ne prekoračite preporučene dnevne obroke za konzumaciju tijekom dana. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama. Proizvod se ne smije koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.

Novo
rating 10
2021-08-04
Anonymous

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.