• Novo
Ecklonia Cava Extract - Standardizirano 53 mg,...

Ecklonia Cava Extract - Standardizirano 53 mg, 30 kapsula

SWA70
Zadnji artikli na skladištu
12,79 €

Ecklonia Cava, koja se na japanskom naziva i korov veslonosac ili kaijme, vrsta je jestive smeđe morske alge koja se nalazi u oceanskim vodama uz obalu Japana i Koreje.

 

Ekstrakt Ecklonia Cava - Standardizirano 53 mg

Ecklonia Cava, koja se na japanskom naziva i korov veslonosac ili kaijme, vrsta je jestive smeđe morske alge koja se nalazi u oceanskim vodama uz obalu Japana i Koreje. Ecklonia Cava ima bogata svojstva koja promiču zdravlje. Ekstrakt Ecklonia Cava, bogat polifenolima, florotaninom i derivatima sterola, može pomoći u borbi protiv mnogih zdravstvenih problema. Zahvaljujući prisutnosti polifenola, njegova uporaba može pridonijeti borbi protiv slobodnih radikala, a kao rezultat toga može imati snažna antioksidativna svojstva. Zauzvrat, prisutnost florotanina može pomoći u uklanjanju problema s kosom - sprječava pretjerano opadanje kose i ćelavost. Ecklonia Cava može pomoći u smanjenju umora i lakšem utonuću u san.

Swanson®

Swanson Health Products američki je proizvođač i distributer dodataka prehrani osnovan 1969. Tvrtka je najveći privatni trgovac katalogom vitamina u SAD-u. Njegovi proizvodi proizvedeni su u skladu s dobrom proizvođačkom praksom (GMP).

Dodatak prehrani

Sastojci: Ecklonia Cava ekstrakt 80:1, mikrokristalna celuloza (biljno vlakno), hipromeloza (vegetarijanska kapsula), magnezijev stearat, silicij.


Sadržaj u preporučenoj dnevnoj porciji (1 kapsula):


53mg - Ekstrakt Ectonia cava 80:1Preporučeni dnevni unos: 1 kapsula dnevno

Sadržaj pakiranja: 30 kapsula

Način čuvanja: Proizvod čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Nemojte prekoračiti preporučenu porciju za konzumaciju tijekom dana. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.