D-riboza Bioenergy riboza 150g

D-riboza Bioenergy riboza 150g

ALI42
18,00 €
s PDV-om
D-riboza - jedan od bitnih gradivnih blokova za stvaranje ATP-a, "univerzalne" energetske molekule u tijelu.

 

D-riboza

D-riboza je bitna komponenta ATP-a, koji djeluje kao glavni nositelj kemijske energije u ljudskom tijelu i koristi se u staničnom metabolizmu. Kada dođe do smanjenja dostupnosti kisika ili nedostataka u putu proizvodnje energije, potražnja za ATP-om postaje veća od raspoložive razine. Takve situacije mogu biti uzrokovane patološkim stanjima kao i preintenzivnim treningom ili neučinkovitim radom regenerativnih sustava organizma.

D-riboza je potpuno prirodna i proizvodi se procesom fermentacije. Također ima najvišu razinu čistoće, FDA GRAS certifikat, NON-GMO, znanstveno potvrđen i zaštićen patentima.

Kenay ® AG

Kenayag je poljska tvrtka za proizvodnju dodataka prehrani koja je na tržištu od 1991. Proizvodi Keney® AG sadrže sastojke prirodnog podrijetla iz organskog uzgoja.

Dodatak prehrani

Sastojci: d-riboza

Sadržaj u preporučenom dnevnom obroku (1 mjerica - 5g)
d-riboza 5g

Preporučeni dnevni unos: 1 mjerica jednom dnevno uz obrok. D-riboza ima prirodno blago slatkast okus i može se miješati s vodom ili drugim pićem.

Neto težina: 150g

Čuvanje: Zaštititi od svjetlosti, čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu nedostupnom maloj djeci.

C upozorenje: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu porciju. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.