Ružičasti žednjak (Rhodiola rosea) 500 mg, 60...

Ružičasti žednjak (Rhodiola rosea) 500 mg, 60 biljnih kapsula

Now Foods
NOW17
25,54 €
s PDV-om

Sada Rhodiola sadrži standardizirani ekstrakt korijena ruže (Rhodiola rosea). Korijen ruže je lokalna biljka u arktičkim i alpskim regijama Europe, Azije i Amerike.

Uobičajeno ime: zlatni korijen, Rhodiola rosea

 

Rhodiola

Sada Rhodiola sadrži standardizirani ekstrakt korijena ruže (Rhodiola rosea). Korijen ruže je lokalna biljka u arktičkim i alpskim regijama Europe, Azije i Amerike. Rhodiola rosea pridonosi održavanju pravilne cirkulacije vezane uz učinkovitost mentalnog rada, sposobnost reagiranja i optimalnu kognitivnu aktivnost. Podržava stanje i učinkovitost u sportovima izdržljivosti. Pruža zaštitu tijekom fizičkog stresa. Potiče živčani sustav i povoljno djeluje kod umora, poremećaja spavanja i nedostatka apetita. Potiče percepciju, održava um aktivnim i radnu učinkovitost. Štiti od stresa i hipertenzije, što pozitivno utječe na kardiovaskularni sustav.

 

Now Foods ®

Now Foods ® je američki proizvođač i distributer dodataka prehrani. Na tržištu djeluje od 1948. godine. Tvrtka Now ® ima dugogodišnje iskustvo, a proizvodi se proizvode u skladu s najvišim standardima Good Manufacturing Practice (GMP), zahvaljujući čemu su proizvodi visoke kvalitete i visoke kvalitete. cijenjen.

 

Dodatak prehrani

 

Činjenice o dodatku: 1 kapsula - 500 mg ekstrakta

Sastojci: ekstrakt korijena Rhodiola rosea (DER 5:1, 3% rosavin, 1% salidroside);

materijal kapsule: derivati celuloze; sredstvo za povećanje volumena: mikrokristalna celuloza; sredstvo protiv zgrušavanja; magnezijeve soli masnih kiselina; amorfni silicij.

Preporučeni dnevni unos: 1 kapsula dnevno na prazan želudac.

Neto težina: 60 vegetarijanskih kapsula

Čuvanje: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci prehrani se ne mogu koristiti kao zamjena (zamjena) za raznoliku prehranu. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.