Alicin 100% čist 12mg. 100 tableta

Alicin 100% čist 12mg. 100 tableta

SWA29
32,84 €
s PDV-om
Alicin je dodatak prehrani koji sadrži ekstrakt gomolja češnjaka, biljke koje zbog sadržaja alicina pokazuju posebna zdravstvena svojstva za kardiovaskularni sustav.

 

alicin

Alicin je dodatak prehrani koji sadrži ekstrakt gomolja češnjaka, biljke koje zbog sadržaja alicina pokazuju posebna zdravstvena svojstva za kardiovaskularni sustav. Tvar sadržana u pripravku podržava regulaciju razine lošeg kolesterola u krvi i glukoze, što može uzrokovati kronične bolesti.

Swanson ®

Swanson Health Products je američki proizvođač i distributer dodataka prehrani. Na tržištu je od 1969. Swansonovi proizvodi zadovoljavaju sve standarde kvalitete i proizvedeni su prema Good Manufacturing Practice (GMP). Swanson Health Products ulaže sve napore kako bi održao najvišu kvalitetu svojih proizvoda.

Dodatak prehrani

Sastojci: alicin
Materijal kapsule: mikrokristalna celuloza; masne kiseline; umrežena celulozna guma; kalcijev palmitat; glazura uljem metvice.

Sadržaj u preporučenoj dnevnoj porciji (1 kapsula): Alicin - 12 mg

Preporučeni dnevni unos: jedna tableta dva puta dnevno

Neto težina: 100 kapsula

Čuvanje: Zaštititi od svjetlosti, čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu izvan dohvata male djece.

Oprez: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu za konzumaciju tijekom dana. Proizvod ne smiju koristiti trudnice i dojilje. Proizvod se ne može koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.