Ekstrakt maslinovog lista 500mg, 120 kapsula. View larger

Ekstrakt maslinovog lista 500mg, 120 kapsula.

NOW11

New product

List masline ima antibakterijska, antivirusna i protugljivična svojstva.

More details

HRK115.62 tax incl.

More info

Ekstrakt lista masline

Lat. Olea europaea

 

 

List masline ima antibakterijska, antivirusna i protugljivična svojstva. Pomaže u suzbijanju otpornih bakterija i gljivica, jer dolazi do stanične membrane mikroorganizma i otapa ga, što omogućuje uništavanje patogena. List masline također poboljšava funkcioniranje imunološkog sustava.

 

Now Foods ®

Now Foods ® američki je proizvođač i distributer dodataka prehrani. Tvrtka posluje od 1948. godine i jedno je od vodećih na tržištu. Proizvodi Now Foods ® proizvedeni su prema najvišim standardima dobre proizvođačke prakse (GMP).

 

Dodatak prehrani

Sastojci: Ekstrakt maslinovog lista (standardizirani 20% oleuropein), celuloza (kapsula), magnezijev stearat (biljni izvor) i silicijev dioksid.

 

Sadržaj u preporučenom dnevnom obroku (1 kapsula): ekstrakt maslinovog lista (Olea europaea) (standardizirano na min. 6% Oleuropein) - 500 mg

 

Preporučeni dnevni unos: Uzmite 1 kapsulu 1 do 3 puta dnevno po potrebi.

 

Neto težina: 120 kapsula

 

Skladištenje: Čuvati na sobnoj temperaturi na suhom mjestu, nedostupnom maloj djeci.

 

Oprez: Ne prekoračite preporučene porcije za konzumaciju tijekom dana. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena (zamjena) raznolike prehrane. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.

 

 

 

Recenzije